Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.poquito.ro se efectueaza pe intreg teritoriul tarii, utilizand serviciile de curierat rapid Fan Courier si cele de coletarie ale Postei Romane.

Costul unic de transport pentru orice comanda este 15 lei (ron) indiferent de numarul produselor aflate in cosul de cumparaturi. Comenzile cu o valoare de peste 450 lei beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara.

Livrarile vor fi acoperite prin Fan Courier in zonele in care serviciile acestora sunt prezente   (in principal orase).

Livrarile vor fi acoperite prin serviciul de coletarie al Postei Romane in zonele rurale (unde nu sunt disponibile serviciile Fan Courier) sau la solicitarea expresa a Clientului.

Livrarea produselor prin Fan Courier se face de luni pana vineri, iar produsele ajung la destinatie in 1-3 zile lucratoare. Fan Courier are in prezent un numar de 3504 localitati in Romania catre care livreaza, in medie, in termen de 24 de ore de la momentul preluarii, conform contractului. Inainte de livrare veti fi contactat (telefonic sau prin SMS) de catre agentul Fan Courier pentru a va informa legat de intervalul orar pentru livrare.

Livrarea Produselor prin serviciul de coletarie al Postei Romane se face de luni pana vineri, iar produsele ajung la destinatie in termen de 3 – 10 zile lucratoare.

In situatii de forta majora, conditii meteo extreme, etc termenul de livrare a produselor poate fi prelungit. Poquito.ro nu este responsabil de nelivrarea la timp a produselor daca intarzierea este cauzata de terte parti.

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare puteti sa returnati produsele achizitionate de pe www.poquito.ro, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produsului.

Potrivit Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, in momentul in care va hotarati sa returnati un produs, este esential sa ne anuntati in scris prin formularul special afisat pe site sau printr-un mail trimis la adresa office@poquito.ro.  Aceasta actiune se poate desfasura fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

In cazul produselor comandate de pe www.poquito.ro, returul se accepta in urmatoarele conditii:

  • returul trebuie sa se realizeze in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului
  • produsele nu trebuie sa prezinte forme de uzura
  • etichetele atasate produsului nu trebuie sa lipseasca, la fel si documentele insotitoare ale acestuia (factura, certificate de garantie, etc.)
  • costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre client
  • returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid.
  • se recomanda returnarea produselor in ambalajul original  (in cazul in care ambalajul original nu mai exista sau este deteriorat, ne rezervam dreptul de a retine o parte din suma ce trebuie returnata)

In cazul in care produsul pe care doriti sa il returnati este deteriorat sau prezinte semne de utilizare, poquito.ro isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului sau de a diminua suma ce trebuie restiuita in conformitate cu starea produsului.

Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile calendaristice de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.

In cazul in care ati platit o taxa de transport contravaloarea acesteia nu se returneaza.

Produse nereturnabile:

  • Produse achizitionate cu discount din cauza unor defecte estetice
  • Produse achizitionate prin sistem de rate sau bonuri valorice

Pentru orice informatie legata de returnarea produselor va stam la dispozitie la numarul de telefon +40 728 212 817 sau la adresa de email office@poquito.ro

Contact Us