Cookie

Ce sunt fișierele „cookies”?

Fișierele ”cookies” sunt date IT, în special fișiere text, stocate în dispozitivele utilizatorilor finali (computere, telefoane, etc.) destinate utilizării site-urilor Web. Aceste fișiere permit recunoașterea dispozitivului utilizatorului și afișarea corectă a site-ului adaptat preferințelor sale individuale. “Cookie-urile” conțin, de obicei, numele site-ului web de la care provin, timpul de stocarea lor pe dispozitivul final și un număr unic.

Pentru ce folosim fișierele „cookies”?

Cookie-urile sunt conținute în protocolul HTTP, care este aplicat pentru comunicarea între serverul de internet și browser. Se compune din: o cheie care specifică denumirea valorii, valoarea și durata de viață, după care browser-ul ar trebui să șteargă fișierul cookie. Funcțiile lor sunt în mare parte standard pentru setările prevăzute de browser. Cookie-urile sunt folosite pentru a facilita utilizarea site-ului web și pentru a potrivi conținutul site-ului, inclusiv ofertele noastre, la preferințele utilizatorilor și pentru a spori gradul de utilizare și personalizare a conținutului site-urilor de Internet.

Prin cookie urmărim comportamentul vizitorului pe site-ul nostru. Cookie ne ajuta sa imbunatim experienta Clientului atunci cand acesta viziteaza site-ul nostru.Acceptand Cookies, Clientul nu trebuie sa introduca de fiecare datele atunci cand se logheaza în cont sau când descarcă un produs.

Daca un Client alege sa nu accepte cookie-urile noastre, este posibil sa aiba o experienta mai putin placută pe site decat atunci cand le accepta. Daca un Client alege sa accepte cookie, accepta ca site-ul (serverul nostru) sa transmita catre hardisk-ul sau mici fragmente de informatii. Aceste informatii vor fi folosite în scopurile afisarii unui site adaptat preferintelor clientului..Fisierele cookie nu pot fi utilizate pentru transmiterea virusilor sau pentru a rula programe

Ce fel de ”cookie-uri” sunt folosite de noi?

Se utilizează două tipuri de fișiere “cookie” – “sesiune” și “permanente”. Primele sunt fișiere temporare care rămân pe dispozitivul utilizatorului până la delogare de pe site sau dezactivarea software-ului (a browser-ului web) – apoi sunt eliminate automat de pe dispozitivul utilizatorului. Fișierele “permanente” rămân pe dispozitivul utilizatorului pentru timpul specificat în parametrii fișierelor “cookie” sau până când sunt eliminați manual de către utilizator. Fișierele “cookie” utilizate de partenerii operatorului site-ului web sunt supuse propriilor politici de confidențialitate.

Cookie-urile pe care le folosim trebuie în primul rând să faciliteze utilizarea site-ului nostru, de exemplu prin “memorarea” informațiilor furnizate o singură dată, astfel încât utilizatorul nu trebuie să le indice de fiecare dată. De asemenea, folosim cookie-uri care permit adaptarea conținutului prezentat pe Internet la preferințele dvs. (cum ar fi anunțurile și fotografiile).

Politica de confidențialitate și fișierele “cookie”

Atunci când utilizatorul navighează pe site-ul nostru, folosim cookie-urile pentru a identifica browserul sau dispozitivul utilizatorului – fișierele “cookies” colectează diferite tipuri de informații, care în principiu nu prezintă date personale (nu permit identificarea utilizatorului). Cu toate acestea, anumite informații, în funcție de conținutul și de modul de utilizare a acestora, pot fi asociate cu o anumită persoană și astfel pot fi considerate date cu caracter personal. În legătură cu politica site-ului eobuwie.pl, datele sunt criptate, ceea ce împiedică accesul persoanelor neautorizate la acestea.

Profilare

Cu ajutorul tehnologiei cookie folosită pe site-ul nostru, este posibil să se afle preferințele utilizatorilor – de exemplu, analizând cât de des vizitează site-ul nostru sau la ce produse se uită cel mai mult. Analiza comportamentului online ne ajută să înțelegem mai bine obiceiurile și așteptările utilizatorilor și să ne adaptăm nevoilor și intereselor lor. Datorită acestei tehnologii, nu numai că putem prezenta utilizatorului o reclamă adaptată acestuia (de exemplu, publicitatea care rezultă din recenta vizualizare a încălțămintei numai în categoria “pantofi”), iar din ofertele disponibile să prezentăm în primul rând cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor utilizatorului, dar putem, de asemenea, să creăm și să prezentăm ofertele pentru utilizatorul respectiv sau reduceri care nu sunt disponibile altor persoane.

Renunțarea utilizatorului la cookie-uri care permit afișarea unor anunțuri potrivite intereselor sale, nu înseamnă că acesta nu va mai primi nicio reclamă atunci când utilizează site-urile noastre sau alte site-uri web – în acest caz, utilizatorul va primi în continuare același număr de anunțuri, dar care nu vor avea legătură cu activitatea sa de până acum.

Accesul la informații privind activitatea utilizatorilor pe Internet prin folosirea cookie-urilor ne va permite, de asemenea, să efectuăm analizele pieții și cele statistice.

Informațiile colectate și conținute în fișierele cookie pot fi stocate după terminarea sesiunii de browser, ceea ce permite, de exemplu, folosirea acestora în timpul vizitelor ulterioare ale utilizatorului.

Retargeting

Bazându-ne pe cookie-uri, folosim tehnologia care ne permite să ajungem cu un mesaj publicitar la utilizatorii care au vizitat anterior site-ul nostru, pe alte site-uri vizitate, inclusiv pe cele care aparțin entităților care cooperează cu partenerii noștri.

Lipsa legăturii dintre anunțul afișat utilizatorului și interesele și nevoile acestuia, poate fi deranjant pentru el. Considerăm că este mai atractiv și mai practic ca utilizatorul să primească mesajul care să corespundă intereselor și nevoilor sale identificate ca rezultat al analizei comportamentului său anterior, bazat pe tehnologia cookie-urilor. Prin urmare, suntem interesați ca materialele publicitare să-l urmărească pe utilizatorul care navighează pe site-urile web diferite pentru a-i furniza reclamele adaptate activității sale anterioare pe internet.

Fișiere cookie terță parte

Cookie-urile pe care le folosim sunt destinate în primul rând optimizării deservirii utilizatorului atunci când acesta folosește site-ul nostru. Cu toate acestea, colaborăm cu alte companii în domeniul activității lor de marketing (publicitate). În scopul acestei cooperări, browser-ul sau alt software instalat pe dispozitivul utilizatorului, salvează și cookie-urile provenite de la entitățile care desfășoară astfel de activitate de marketing. În politica noastră de confidențialitate puteți lua cunoștință de lista partenerilor noștri de încredere.

Fișierele cookie trimise de aceste entități sunt menite să îmbunătățească eficiența prezentării către utilizator a anunțurilor publicitare care corespund activității sale online – terțe părți furnizează conținut publicitar utilizatorilor.

Prin urmare, în timpul vizitei pe site-ul nostru, cookie-urile partenerilor noștri sunt, de asemenea, stocate pe computer sau pe alt dispozitiv al utilizatorului. În acest fel, de exemplu, sunt colectate informațiile despre produsele urmărite sau achiziționate.

Ștergerea / blocarea fișierelor „cookies”

Rețineți că puteți gestiona acordurile dvs. pentru utilizarea cookie-urilor prin intermediul setărilor de confidențialitate pe pagina noastră sau în browser-ului dvs. Daca nu sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor bifati aceasta optiune si nu vom mai ultiliza Cookies pentru analiza comportamentului d-voastra pe site-ul nostru.

În mod standard, browser-ele de Internet sau alte programe software instalate pe un computer sau pe un alt dispozitiv al utilizatorului, conectat la rețea, permit plasarea anumitor tipuri de “cookie-uri” pe un astfel de dispozitiv. Aceste setări pot fi modificate astfel încât să se blocheze utilizarea fișierelor “cookies” în setările browser-ului web sau să se informeze despre fiecare transfer pe dispozitivul utilizatorului. La fel, și consimțământul exprimat cu privire la utilizarea acestei tehnologii poate fi modificat sau anulat în orice moment (blocând salvarea cookie-urilor în viitor).

De asemenea, este posibilă blocarea cookie-urilor de la terțe părți, cu acceptarea simultană a “cookie-urilor” provenite direct de la site-ul eobuwie.pl.

Informații detaliate despre posibilitățile și modalitățile de manipulare a “cookie-urilor” sunt disponibile în setările software (ale browser-ului web).

Limitarea utilizării “cookie-urilor” poate afecta unele dintre funcționalitățile disponibile pe site.

Rețineți că renunțarea la cookie-uri se va aplica numai unui anumit browser. Aceasta înseamnă că aceleași acțiuni vor fi întreprinse pentru orice alt browser utilizat pe același sau pe alt dispozitiv.

 

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PQT SOHO CONCEPT S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont pe Site. Colectarea acestor date se face in scopul exclusiv tinerii unei evidente despre folosirea Site-ului si al oferirii in conditii optime a Serviciului www.poquito.ro.
Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor., pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa: str. Barbu Vacarescu, nr. 4, bl. 1, sc. 1, et. 4, ap. 18, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020281 cu specificatia “In atentia S.C. Poquito N&N S.R.L.-D. “, sau prin e-mail la adresa office@poquito.ro.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de catre clientii site-ului www.poquito.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte.

Poquito.ro solicita clientilor sai urmatoarele date de identificare:

  • Nume/Prenume
  • E-mail
  • Adresa
  • Numar de telefon

Acestea sunt informatii minime pentru procesarea unei comenzi. In cazul in care optezi sa beneficiezi de facilitatile oferite de site-ul nostru (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si sa iti creezi un cont te sfatuim sa nu instrainezi datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola). Daca din diverse motive doresti sa nu mai primesti anumite informatii, sa modifici anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fii sters din baza noastra de date, te rugam sa ne trimiti un email la adresa office@poquito.ro.

Toate platile online prin card bancar sunt procesate prin partenerul nostru Mobilpay . Poquito.ro nu are acces la informatii precum numarul cardului sau alte informatii sensibile si nu stocheaza asemenea informatii sub nici o forma. Toti clientii sunt rugati sa viziteze site-ul partenerului nostru care proceseaza platile online, pentru a citi Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile acestuia.

Poquito.ro poate colecta urmatoare tipuri de date de la vizitatorii sai:

  • Adresa dumneavoastra IP (Protocol Internet)
  • Numele domeniului prin intermediul caruia vizitatorul a ajuns pe www.poquito.ro
  • Orele de acces, durata vizitei si paginile vizitate.

Datele pot fi stocate si utilizate in scopuri statistice si de marketing din dorinta de a intelege mai bine nevoile dumneavoastra si de a imbunatati serviciile si produsele noastre. Datele dumneavoastra nu vor fi instrainate si vandute unor terte parti. Datele dumneavoastra sunt personale si www.poquito.ro garanteaza confidentialitatea acestora

Cu toate acestea, datele personale vor putea fi transmise autoritatilor daca solicitarea acestora se justifica in baza legii.

Societatea noastra este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ………….

Poquito.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

Contact Us