Politica de confidentialitate

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Poquito N&N S.R.L.-D. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont pe Site. Colectarea acestor date se face in scopul exclusiv tinerii unei evidente despre folosirea Site-ului si al oferirii in conditii optime a Serviciului www.poquito.ro.           
         Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.        
         Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor., pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa: str. Barbu Vacarescu, nr. 4, bl. 1, sc. 1, et. 4, ap. 18, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020281 cu specificatia "In atentia S.C. Poquito N&N S.R.L.-D. ", sau prin e-mail la adresa office@poquito.ro.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de catre clientii site-ului www.poquito.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte.

Poquito.ro solicita clientilor sai urmatoarele date de identificare:

  • Nume/Prenume
  • E-mail
  • Adresa
  • Numar de telefon

Acestea sunt informatii minime pentru procesarea unei comenzi. In cazul in care optezi sa beneficiezi de facilitatile oferite de site-ul nostru (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si sa iti creezi un cont te sfatuim sa nu instrainezi datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola). Daca din diverse motive doresti sa nu mai primesti anumite informatii, sa modifici anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fii sters din baza noastra de date, te rugam sa ne trimiti un email la adresa office@poquito.ro. 

Toate platile online prin card bancar sunt procesate prin partenerul nostru Mobilpay . Poquito.ro nu are acces la informatii precum numarul cardului sau alte informatii sensibile si nu stocheaza asemenea informatii sub nici o forma. Toti clientii sunt rugati sa viziteze site-ul partenerului nostru care proceseaza platile online, pentru a citi Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile acestuia.

Poquito.ro poate colecta urmatoare tipuri de date de la vizitatorii sai:

  • Adresa dumneavoastra IP (Protocol Internet)
  • Numele domeniului prin intermediul caruia vizitatorul a ajuns pe www.poquito.ro
  • Orele de acces, durata vizitei si paginile vizitate.

Datele pot fi stocate si utilizate in scopuri statistice si de marketing din dorinta de a intelege mai bine nevoile dumneavoastra si de a imbunatati serviciile si produsele noastre. Datele dumneavoastra nu vor fi instrainate si vandute unor terte parti. Datele dumneavoastra sunt personale si www.poquito.ro garanteaza confidentialitatea acestora

Cu toate acestea, datele personale vor putea fi transmise autoritatilor daca solicitarea acestora se justifica in baza legii.

Societatea noastra este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal …………. 

Poquito.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.